Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Організація, члени якої підпалили спілку угорців в Ужгороді, має тісні зв'язки з РФ - розслідування

Польська організація "Фаланга", членів якої підозрюють у підпалі офісу Товариства угорської культури в Ужгороді 4 лютого, позиціонує себе як борця із "євроатлантичною повісткою" та підтримує дії РФ.
Про це йдеться у статті "Польська фаланга Путіна: хто стоїть за підпалом спілки угорців в Ужгороді" на "Європейській правді".
Зокрема, у серпні 2014 року очолювана "Фаланга" під прапорами ДНР та ЛНР протестувала під українським посольством у Варшаві проти "єврейського фашизму" при владі у Києві та закликала захистити "новоросійську громадськість" від Порошенка. А вже у жовтні українські прикордонники заборонили кільком представникам "Фаланги" в’їзд до України строком на три роки.
Показово, що лідер цієї організації Бартош Бекер входив до почесного комітету відзначення Дня пам’яті жертв геноциду поляків на Східних кресах, співпрацюючи з відомим українофобом ксьондзом Тадеушем Ісаковичем-Залеським.
"Якщо раніше фрази українських урядовців про "кремлівський слід" багатьма сприймалися як відмовка, то репутація "Фаланги" не дає приводу сумніватися у прямому замовленні з Москви", - робиться висновок у статті.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.