Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

40 закарпатців постраждали від «чорних» нотаріусів

В Ужгороді відбулась зустріч з фахівцями, які розповіли про діяльність «чорних» нотаріусів та реєстраторів, а також про незаконні дії з їхнього боку.

За словами правозахисників, на Закарпатті без відома та згоди власників забрали понад 40 будинків та квартир, велику кількість комерційного нерухомого майна та земельних ділянок. Корупційні схеми організовують факторингові компанії та колектори, які з допомогою "чорних нотаріусів і реєстраторів позбавляють людей майна без їхнього відома.
Найчастіше а групу ризику потрапляють ті люди, які мають кредити або боргові зобов'язання перед банком, а також ті, хто довгий час не проживає в квартирі чи будинку. Це, до прикладу, можуть бути тривалі відрядження або відпочинок, або ж робота за межами міста. Були випадки, що і військовослужбовці, які проходять службу у зоні АТО,  залишались без помешкання.
Покаранням за такі злочинні дії для нотаріусів та реєстраторів може бути заборона входу в електронний реєстр та,  дуже рідко, призупинення або відкликання ліцензії.

goloskarpat.info




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.