Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

7 секретів Viber, про яких ви не знали

Практично у всіх володарів смартфонів є месенджери для спілкування. Одним з найпопулярніших є Viber.



Це мобільний додаток вже давно завоювало любов своїх користувачів. На жаль, більшість з них не знайома з усіма секретами Viber. Якщо тобі цікаво, як поліпшити роботу з цією програмкою, тоді ця стаття для тебе.
1. Сховай інформацію про те, коли ти був в мережі
Зайди в «Настройки» — «Конфіденційність» і відключи статус «В мережі». Навіть якщо ти зайдеш в Viber, про це ніхто не дізнається.
2. Сховай статус про перегляд повідомлень
Щоб співрозмовник не дізнався про те, що ти прочитав повідомлення від нього, зайди в настройки, виберіть розділ «Безпека» і зніми галочку з пункту, який відповідає за повідомлення про прочитання повідомлень.
3. Не заповнюй пам'ять телефону
Фото і відео з чатів в Viber за замовчуванням зберігаються в телефоні. Щоб не захаращувати його пам'ять, краще всього цю настройку відключити. Зайди в «Настройки» — «Мультимедіа» і відключи «Зберігати в галерею».
4. Відправ журнал повідомлень собі на пошту
Щоб створити резервний файл журналу повідомлень на комп'ютері, відправ листування собі на e-mail. У «Вайбере» текст можна переказати так: «Налаштування» — «Виклики і повідомлення» — «Відправити журнал повідомлень».
5. Сховай фото профілю від невідомих користувачів
Якщо ти не хочеш, щоб фото твого профілю бачили всі користувачі, тоді зайди в налаштування і в розділі «Конфіденційність» вибери «Фото профілю» — «Ніхто». Тепер користувачі, яких немає в списку твоїх контактів, не побачать твоє фото.
6. Прибери статус «Використовує додаток»
Ще одна можливість: практично всі додатки та ігри, які ти встановлюєш на телефон, синхронізуються з Viber. Таким чином, вони є доступними і для інших контактів з твого списку.
Щоб вимкнути цю функцію, перейди в «Настройки» — «Конфіденційність» зніми галочку з пункту «Використовує додаток».
7. Постав пароль
Якщо ти не хочеш, щоб хтось прочитав твої повідомлення, можна поставити на Вайбер пароль. Сам месенджер не передбачає цього, але таку корисну програму можна легко завантажити будь App Store і поставити за лічені хвилини.
Швидше за все, серед твоїх друзів є багато користувачів месенджерів, тому радимо тобі поділитися з ними цією корисною інформацією!




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.