Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Приготуйте просту настоянку і забудите про гіпертонію, болі в серці, мігрень та інші хвороби

Чудові краплі допомагають в лікуванні суглобів, позбавляють від головного болю, полегшують депресію і сприяють усуненню серцевих болів



У наш час проблеми з серцем — явище часте як серед старих, так і серед молоді. Кардіологи призначають обстеження, лікування... Але скачки тиску, головний біль та біль у суглобах передбачити неможливо. Це може бути 10 хвилин, а може тривати весь день. Тому лікарі радять завжди мати в аптечці засіб, який допоможе позбутися від неприємного болю. Але воно повинно бути натуральним і нешкідливим для інших органів, передає Ukr.Media.
Є один засіб від гіпертонії, яке легко приготувати вдома з недорогих аптечних препаратів. Це широко відомі серед гіпертоніків і кардіологів краплі ВКПГП. Досить приймати їх 1 раз в день, щоб на добу забути про гіпертонії, болі в серці, головному болю і болю в суглобах. Ми розповімо, як їх приготувати і приймати. Тільки не забудь спочатку проконсультуватися з лікарем.
Народний засіб від гіпертонії
Чудові краплі допомагають в лікуванні суглобів, позбавляють від головного болю, полегшують депресію і сприяють усуненню серцевих болів. Краплі ВКПГП також підвищують імунітет і захищають від інфаркту та інсульту. Це абревіатура, яка розшифровується як назви настоянок валеріани, кінського каштана, пустирника, глоду та півонії. Для приготування настоянки купи в аптеці 5 невеликих пляшечок зазначених настойок на спирту.
Інгредієнти (ВКПГП )
  • 5 мл настойки валеріани - В
  • 5 мл настойки кінського каштана - К
  • 5 мл настоянки пустирника - П
  • 5 мл настойки глоду - Г
  • 5 мл настойки півонії - П
Приготування і застосування
Змішай всі інгредієнти в скляній пляшечці темного кольору. Обсяг необхідних інгредієнтів може бути більше. Головне правило — всі інгредієнти повинні бути в рівних пропорціях.
Приймати по 50 крапель 1 раз на день за 30 хвилин до їжі. Це приблизно 1 чайна ложечка. Ефект чудовий і не потрібні дорогі медикаменти.
Настоянка валеріани розширює коронарні судини, забезпечує нормалізацію кровообігу, контролює роботу кишечника і заспокоює при стресових ситуаціях. Кінський каштан добре зміцнює судини, не дає крові бути в'язкою консистенцією, перешкоджає утворенню тромбів, захищає організм людини від інфаркту та інсульту. Настоянка пустирника— найкращий заспокійливий засіб.
Настоянка глоду знижує збудливість серцевого м'яза, покращує кровообіг, бореться з тахікардією, аритмією, ефективна при проблемах зі сном і запамороченні. Настойка півонії добре знімає головний біль, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, знімає коліки, полегшує гастрит.
Як бачиш, у крапель ВКПГП просто шикарний складу. Ефект чудовий, і не потрібні дорогі медикаменти. Вже через кілька днів прийому ти відчуєш себе краще. А через місяць твій лікар не повірить своїм очам — тиск прийде в норму!
Тільки врахуй, що у кожної людини свої особливості організму. Тому проконсультуйся з лікарем перед тим, як почати приймати краплі. Якщо у тебе непереносимість хоча б одного інгредієнта, дані краплі приймати не можна.
Ми бажаємо тобі здоров'я! Поділися рецептом засоби від гіпертонії зі своїми друзями у соцмережах!




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.