Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Нудно, не хочу, не вмію. Як перемогти стан ліні, коли дуже треба?

Лінь. Невмілість. Неробство.
Назвіть, як хочете, але суть залишається тією ж: нічого не робити, коли все повинно бути зроблено, вважається ознакою слабкості.

Іноді ми лінуємося, коли стикаємося з труднощами, або з нудною справою, а, можливо, ви просто відчуваєте себе пригнічено, або вважаєте, що самі не впораєтеся. Але в будь-якому випадку, ця звичка грає не на вашу користь. Якщо ви хочете все-таки досягти успіху і побороти лінь, то вам необхідні наші поради.

Як стати переможцем ліні?

Налаштуйте свої думки правильно
Щоб ваші думки працювали в напрямку праці, вам потрібно з'ясувати реальну проблему. Лінь, як правило, є симптомом, а не самою проблемою.

Що є вашою причиною відсутності мотивації?
Ви втомилися, перевантажені, боїтеся, вам боляче, або просто немає натхнення?
Швидше за все, проблема набагато менша, ніж ви думаєте, і ви можете пройти повз неї легше, ніж ви припускаєте.

Незалежно від того, що утримує вас, зробіть все можливе, щоб розкопати суть проблеми. У більшості випадків, це буде маленька деталь, яка змусила вас лінуватися. Після того, як ви знайшли адресата, вам легше подолати свою лінь.

Тут вам допоможуть навички організації свого часу. Адже якщо є дисципліна, вам легше долати ледачі думки.

Пам'ятайте, що ваші думки реалізуються через ваші слова, і якщо вони хаотично рухаються у вашому розумі, такою ж буде і ваша мова. Практикуйте думати про хороше, і навіть, коли вам лінь щось робити, подивіться на ситуацію з іншого боку, що в цій справі є хорошого. Думайте про переваги, які будуть у вас, коли ви подолаєте свою лінь і зробите те, що потрібно.

Будьте активними
Якщо потрібно, пострибайте на ліжку, звільніть енергію, наситіться позитивом. Це приведе вас до тями, підбурить вас. Якщо ви будете ставити нереальні цілі, навряд чи це, звичайно, вам допоможе. Тому будьте ще й реалістичними. Щоб щось зробити, вам потрібно розуміти, навіщо це робити, тому напишіть, чого ви хотіли би досягти, дізнайтеся кінцеву мету, намалюйте собі картину. Це буде вашою мотивацією, коли лінь знову наблизиться. І не забувайте підбадьорювати себе за маленькі кроки.

Займайтеся своїм образом
Погодьтеся, якщо ви бачите в дзеркалі красиву доглянуту людину, з підтягнутим тілом і в гарному костюмі, як непристойно сказати, що вона ледача. Тому займайтеся спортом, одягайтеся стильно і взагалі стежте за своїм образом.

Приступайте до дій
Все починається зі старту. Це лише секунда, яку вам потрібно подолати, тому зробіть це і все інше піде своєю чергою. Поставте собі тимчасові рамки, повірте, це дуже стимулює до дій, особливо, коли дедлайн на носі.

Не бійтеся просити про допомогу
Так, у вас може все відразу не вийти, тому просіть про допомогу, про підтримку. Знайдіть людину, яка змогла би вас підштовхнути в потрібний момент, десь сказати м'яко, десь жорстко.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.