Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

12-річна дівчина розстріляла школярів

П'ятеро людей отримали поранення внаслідок стрілянини в середній школі Лос-Анджелеса, яку відкрила в четвер 12-річна дівчинка. Про це повідомляє УНН з посиланням на Los Angeles Times.
“12-річна дівчина опинилася за гратами у четвер після стрілянини у класі середньої школи Лос-Анджелеса, під час якої постраждали п’ятеро людей, у тому числі 15-річний хлопець, який отримав поранення в голову, але, як очікується, буде жити”, — йдеться в повідомленні.

Поки залишаються невідомими багато деталей інциденту, в тому числі причини і мотиви стрілка-учениці. Представники місцевої влади поінформували лише про тяжкість поранень, які отримали постраждалі.
Відомо, що хлопець, який отримав поранення голови, знаходиться в критичному, але стабільному стані. Крім того, 15-річна дівчина отримала кулю в зап'ясток. Її стан лікарі характеризують як стабільний. Обидві названі жертви є учнями цієї школи.
Ще троє людей отримали поранення осколками, повідомили у місцевому управлінні пожежно-рятувальної служби. Їх вік складав від 11 до 30 років.
У той же час, до сих пір невідомо, чи вчилася 12-річна нападаюча в цьому навчальному закладі.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.