Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті сталася смертельна ДТП

У селі Грушово Тячівського району водій «BMW» наїхав на велосипедиста, який раптово виїхав на дорогу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. За фактом розпочато кримінальне провадження.
Вчора, 10 грудня, близько 20:00, правоохоронці отримали повідомлення від 28-річного мешканця села Лази, що на Тячівщині. Чоловік розповів, що рухався на автомобілі «BMW» по вулиці Головній в селі Грушово і наїхав на велосипедиста. За словами водія, чоловік раптово виїхав на проїжджу смугу. 
Травми, отримані 63-річним мешканцем села Грушово, виявилися смертельними. За результатами медосвідчення, водій «BMW» був тверезим. Автомобіль та велосипед правоохоронці вилучили та помістили на спецмайданчик Тячівського відділу поліції.
За фактом працівники спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту слідчого управління  ГУНП в Закарпатській області розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.