Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Екс-гравець “Севлюша” відновить свою тренерську кар’єру у Першій лізі України

Як повідомила 6 грудня, прес-служба МФК «Миколаїв», новим головним тренером миколаївців став відомий український футболіст та тренер Сергій Шищенко.

42-річний фахівець приступає до роботи з корабелами з 10 грудня, коли команда збереться для підготовки до зимового турніру на Кубок мера міста Миколаєва, повідомив Оболок.
У новий тренерський штаб увійдуть також Микола Гібалюк і Роман Чумак, завданням якого стане робота з воротарями. Кандидатура ще одного асистента новий коуч визначиться пізніше.
Для Гібалюка «Миколаїв» не нова команда, тут він виступав в якості гравця у 2013 році, провівши 7 матчів за півсезону. Закарпатським вболівальникам він запам’ятається виступами за ужгородську Говерлу (2010-2012), ФК Середнє, Велику Бийгань, Ужгород, Минай та Севлюш. У складі останніх чотирьох клубів він ставав переможцем Першої ліги Західної зони Закарпаття, три рази вигравав чемпіонство у Вищій лізі Закарпаття(одне з яких в якості тренера), також має у своїй колекції трофеїв декілька Кубків та Суперкубків області.
Нагадаємо, що в Миколаєві виступає ще один ужгородець – захисник Дмитро Сартіна, тож стежити за цією командою будемо з ще більшою увагою. А в перспективі це буде досить принциповий суперник для минайців у Першій лізі. 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.