Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Потяги до Запоріжжя, Дніпра та Праги: Закарпаття очікує на запуск нових залізничних маршрутів (ВІДЕО)

У неділю, 9 грудня, як уже повідомляло видання 0312.ua, відбулася перша поїздка довгоочікуваного потягу сполученням «Мукачево-Будапешт».

Це - щоденний прямий безпересадковий маршрут. Рухомий склад, що курсуватиме євроколією, належить Угорським залізницям. У дорозі поїзд проводитиме близько 6 годин.

З початку року є позитивна тенденція – кількість наших пасажирів, що мандрували до Європи, збільшилась удвічі. Керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов повідомив, що наразі тривають переговори із колегами з Чехії та Словаччини для запуску маршруту до Праги. Запуск нових маршрутів, за словами радника голови Укравтодору Олександра Кави, став можливим, в тому числі, і завдяки активній співпраці у цьому напрямку на урядовому рівні народних депутатів від Закарпаття Валерія Лунченка, Роберта Горвата та Василя Петьовки.

Детальніше - у сюжеті телеканалу М-Студіо. 
UPD: Як сьогодні зауважив у коментарі виданню 0312.ua Олександр Кава, запуск потягу сполученням Ужгород - Запоріжжя наразі перенесено орієнтовно на січень 2019 року. Разом з тим, уже почав поїздки новий потяг сполученням Ужгород - Кривий Ріг.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.