Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вночі в Ужгороді спалили два автомобіля екс-начальника СБУ в Закарпатській області

Резонансна пожежа сталася вночі в Ужгороді
Близько першої години ночі сталося загоряння автомобілів у "компотному" районі Ужгорода по вулиці Рилєєва. Горів автомобіль Audi Q5, а від нього полум'я перекинулося на автомобіль Volkswagen Touareg. 
На гасіння пожежі прибуло дві бригади рятувальників, однак автомобіль Audi врятувати не вдалося, а інший автомобіль зазнав також значних пошкоджень.
Наразі ДСНС встановлює причини загоряння, але цілком очевидно, що це міг бути підпал.
Як повідомляє     "Перший Кабельний", автомобілі належать Михайлу Феделешу. Одіозна особистість, яка досягла висот в структурі СБУ у 2007-2009 роках, коли тодішній президент Віктор Ющенко призначив заступником глави СБУ закарпатця Тиберія Дурдинця. Саме у той час Михайло Феделеш керував антиконтрабандним управлінням СБУ.
Напередодні Майдану його було призначено начальником управління СБУ в Закарпатській області. Тоді його викрили у наказах прослуховувати журналістів та деяких політичних діячів Закарпаття. Коли було зрозуміло, що влада Януковича не встоїть, саме Феделеша звинувачують у спалюванні таємних документів на подвір'ї СБУ.
Через ці скандали з приходом нової влади Михайло Феделеш був звільнений і заснував приватну адвокатську фірму - виступив як засновник "Адвокатського Об'Єднання «Юридична Консультація „Синдикат“», за участю Арпада-Роберта Драшковція та... Василя Брензовича.
Якщо правоохоронці встановлять, що автомобілі таки підпалили, то це можна вважати як помстою. Але навряд чи за антимайданівські дії. Це можуть бути відголоски його антиконтрабандної діяльності. 





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.