Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті чоловік зарізав свою дружину в ході сімейної сварки

Правоохоронці Великоберезнянського району проводять слідчі дії в справі вбивства жінки, котре сталося у Костринській Розтоці
        
Співробітниками Великоберезнянського відділення поліції встановлюються обставини навмисного убивства 60- річної жительки с. Костринська Розтока. Про смерть на лінію «102» заявив син померлої, інформували в прес-службі Відділу комунікацій поліції Закарпаття.
На місце події прибули фахівці зі слідчого управління, керівництво районного відділу, слідчі з оперативниками і також співробітники прокуратури. З’ясувалось, що учора приблизно о 20:30 годині між 60-річною жителькою с.Костринська Розтока та її 62-річним чоловіком сталась сварка, в ході котрої чоловік завдав дружині удар кухонним ножем. Ним підозрюваний завдав 60- річній жінці поранення в грудну клітку. У результаті завданих травм жінка померла.

Чоловіка затримано

По цьому факту правоохоронцями розпочато слідчі дії. Поліцейські відкрили кримінальну справу по статті 115-й ККУ, себто умисне вбивство. 62- річного жителя с.Костринська Розтока по підозрі в убивстві дружини затримали в порядку ст. 208-ї Кримінально-процесуального кодексу. Зараз він знаходиться в ІТТ.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.