Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Рятувальники Закарпаття закликають не палити сухостій та опале листя

Впродовж вихідних закарпатським вогнеборцям було не до відпочинку. Адже за вікном ще досить тепло і пожежі сухої рослинності та чагарників продовжуються. 

Додаються до них і пожежі спричинені прибиранням місцевими мешканцями власних присадибних ділянок за допомогою вогню. Адже куди швидше піднести сірник до купи сміття та сухого листя ніж прибирати його компостуванням. Так, впродовж вихідних днів в екосистемах краю зафіксовано 29 випадків загорань сухої рослинності та сміття на відкритих територіях загальною площею більше 25 га. Під час однієї з цих пожеж постраждала дитина. Випадок стався вчора, 15 жовтня в Ужгороді на вулиці Гагаріна. 

Тут, за попередньою інформацією, отруїлась чадним газом 13-річна дівчинка, яка гуляючи містом побачила пожежу сухостою й вирішила загасити її, однак надихалась чадним газом. Лікарі швидкої, що прибули за викликом рятувальників госпіталізували 13-річну дівчину. 
Рятувальники Закарпаття закликають не палити сухостій та опале листя

Станом на 10:00, 16 жовтня, потерпіла знаходиться у реанімаційному відділенні. Стан її здоров'я задовільний. З огляду на такі випадки, рятувальники Закарпаття звертаються до краян із проханням не бути байдужими, адже проблема пожеж в екосистемах стосується кожного мешканця нашої області. Масові самопали сьогодні, завтра можуть набути ще більших масштабів і торкнутися саме вас. Пам’ятайте, що лише спільними зусиллями ми зможемо завадити подальшому виникненню загорань сухотрав’я, а відтак – убережемо Закарпаття від нищівних пожеж!
               





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.