Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

«Минай» перемагає й виходить у лідери, а «Ужгород» удома поступається

У 10-му турі чемпіонату України з футболу, яким стартувало друге коло, ФК «Минай» у рідних стінах 22 вересня приймав лідера – ФК «Калуш». У 
У стартовому матчі другої ліги саме калушани завдали першої поразки минайцям у стартовому турі сезону, тож для закарпатської команди цей двобій був надпринциповим.  
Налаштованість господарів відчувалася вже з перших хвилин. На сьомій хвилині атаку зі своєї половини поля розпочав Владислав Образцов, а після кількох  вивірених пасів, і приблизно з лінії воротарського майданчика в «дев’ятку» поцілив Роберт Гегедош.
Ще через сім хвилин бомбардирську радість відчув і Михайло Кополовець. Минайці організували атаку центром послідував удар, який відбиває воротар, а на підборі вдало зіграв капітан Михайло Кополовець.   
Як виявилося ці м’ячі у стали вирішальними у зустрічі – минайці хоч і володіли ініціативою, мали моменти, однак реалізувати їх не зуміли, проте й у власні не пропустили. Тож завдяки цій перемозі «Минай» посуває з першої сходинки «Калуш»й нині очолює турнірну таблицю. Інші матчі 10-го туру завершилися з такими результатами: «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – «Буковина» (Чернівці) – 1:1; «Поділля» (Хмельницький) – «Верес» (Рівне) – 0:1; «Черкащина-Академія» (Черкаси) – «Полісся» (Житомир) – 0:1; «Нива» (Тернопіль) – «Нива» (Вінниця) – 0:1.
Турнірне розташування: «Минай», «Полісся» - 17; «Калуш» - 16; «Нива» (Вінниця), «Черкащина-Академія» - 15; «Верес» - 14; «Буковина» - 11; «Нива» (Тернопіль) – 10; «Чайка» - 9; «Поділля» - 7.
Наступного тижня «Минай» проведе на рідному стадіоні одразу два матчі – у кубку України 26 вересня зійдеться з МФК «Миколаїв»,  а в 11-му турі чемпіонату 30 вересня  прийматиме хмельницьке «Поділля».
Інші команда з нашого обласного центру – ФК «Ужгород» 23 вересня у чемпіонаті України серед аматорів приймав у рідних стінах «Карпати» (Галич, Івано-Франківська область). Наша команда хоч і мала певну ігрову перевагу, однак вже в першій половині пропустила гол. На початку  другого тайму господарі дещо активізувалися хороші нагоди для взяття воріт мав Антон Предчук, однак не влучив у рамку воріт. А на 63-й хвилині «Ужгород » залишився в чисельній меншості. Гості цим скористалися вже через 5 хвилин, а далі «карпатівці» ще двічі змусили господарів розпочинати гру з центра поля. Тож 0:4  ужгородці терплять фіаско в рідних стінах, проте з 6-ма очками зберігає за собою сьому сходинку в турнірній таблиці.  
Наступний матч у рамках аматорської ліги країни «Ужгород» на виїзді 30 вересня  зіграє з ФК «Тернопіль-ДЮСШ».
Семен МИХАЙЛИК





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.