Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Холодна отрута: закарпатцям названий вид смертельно небезпечного морозива

Лікарі не радять українцям є такий десерт

Медики попереджають, що морозиво може бути небезпечним для вашого здоров’я. Якщо воно розтануло і застигло знову, то з солодкого десерту з великою ймовірністю перетвориться в холодну отруту.Один з найбільших ризиків – розморожування вуличних кіосків. Нерідко продавці вимикають холодильники на ніч, а вранці повторно заморожують товари. Це дуже небезпечно і може викликати кишкові інфекції – застерігають дієтологи
“Повторна заморозка для морозива заборонена. Як тільки ви розморожуєте морозиво, воно втрачає всі свої біологічні властивості. Ви не одержуєте ні корисних жирів, ні корисних речовин. При розморожуванні в продукт потрапляють бактерії, які починають розмножуватися”, – говорять експерти.
Фахівці рекомендують все ж вибирати морозиво в упаковці і обов’язково звертати увагу на склад продукту.
Перш за все, потрібно дивитися на упаковку. Знак ДСТУ означає, що морозиво виготовлено за державним стандартом. Це гарантія того, що там знаходиться дійсно якісний продукт.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.