Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Три фестивалі відбудуться на Закарпатті цими вихідними (АФІШІ)


Три фестивалі відбудуться на Закарпатті цими вихідними (АФІШІ)
Три фестивалі відбудуться на Закарпатті цими вихідними (АФІШІ)
Три фестивалі відбудуться на Закарпатті цими вихідними (АФІШІ)
Цими вихідними, 4-5 серпня, Закарпаття святкуватиме три фестивалі – на Рахівщині змагатимуться різьбярі та куштуватимуть «Бичківські голубці», а Іршавщина та Виноградівщина збере друзів Боржавської вузькоколійки.

4-5 серпня Великобичківська селищна рада запрошує на святкування 645-ої річниці селища Великий Бичків та на IV фестиваль «Бичківські голубці». У святковій програмі 4 серпня – спортивні заходи, зокрема, проведення VII Міжнародного дитячого футбольного турніру на кубок заслуженого майстра спорту України й легенди вітчизняного футболу Івана Яремчука (початок на місцевому стадіоні о 10:00). У неділю, 5 серпня, відбудеться святкова хода до селищного парку ім. І. Франка (початок о 13:45) та о 14:30 урочисте відкриття свята з нагоди 645-ої річниці смт Великий Бичків і IV фестивалю «Бичківські голубці». У програмі огляд композицій, представлених мікрорайонами «Великий Бичків», «Малий Бичків», «Завод-Репегів», яскрава концертна програма, виставка-ярмарок робіт народних умільців, майстер-клас із гри на трембіті. Головною стравою свята стануть бичківські голубці, які дегустуватимуть, готуватимуть і змагатимуться на швидкість у їхньому скручуванні.

Там же, у смт Великий Бичків, 4 серпня вдруге проходитиме фестиваль-змагання «Велика битва різьбярів». На очах глядачів кілька десятків іменитих майстрів створюватимуть справжні шедеври – скульптури з дерева. Свято відбуватиметься на території Великобичківської школи-інтернату, де торік зусиллями учасників конкурсу було створено «Алею різьби». Зараз вона поповниться новими експонатами, які протягом 30 липня – 3 серпня змайструють учасники фестивалю. Окрім змагання професійних різьбярів, протягом заходу відбудуться майстер-класи з різьби по дереву, ярмарок виробів різьбярства та коренепластики, насичена концертна програма тощо.

5 серпня в Іршавському районі на станції Хмільник відбудеться святкування Дня Боржавської вузькоколійки. Програмою передбачено два велопробіги: від семафору у с. Кушниця до ст. Хмільник та з м. Берегово до ст. Хмільник. Потяг вузькоколійкою рушить зі ст. Виноградово о 08:05, а зі ст. Хмільник – о 13:10. Для учасників, які подорожують потягом та велосипедом, заплановані експрес-екскурсії. На ст. Хмільник усім охочим запропонують скупатися у р. Боржава, прогулятися залізничним мостом, а також посмакувати традиційним бограчем та продукцією господарів с. Шаланки




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.