Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті судитимуть чоловіків, які зі зброєю напали на пенсіонера


На Закарпатті судитимуть чоловіків, які зі зброєю напали на пенсіонера

Прокуратурою Закарпатської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо чотирьох закарпатців, які в травні 2018 р., напали на 67-річного пенсіонера та погрожуючи зброєю забрали 5 тис грн.

Досудовим розслідуванням встановлено, що нападники, попередньо домовившись між собою про вчинення розбійного нападу, умисно проникли до приватного будинку потерпілого.

Злочинці чітко поділили свої ролі у злочині: один з нападників залишився очікувати в машині, якою приїхали злочинці, ще один спостерігав на ганку будинку, інші двоє – безпосередньо напали на потерпілого.

Побивши 67-річного чоловіка та погрожуючи йому пістолетом, злочинці відібрали в потерпілого його заощадження та втекли з місця злочину.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 3 ст. 187 КК України - напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням до житла.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

За вчинення даного злочину, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.