Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпаття – у п'ятірці лідерів в країні за обсягами торгівлі


Закарпаття – у п'ятірці лідерів в країні за обсягами торгівлі

В Ужгороді привітали торгівців області. Кращих працівників торгівлі відзначили грамотами, подяками, а все з нагоди професійного свята, яке відзначають в останню неділю липня.

80% підприємців займається торгівельно-ресторанним бізнесом. І хоч це не легка робота, тим більше в умовах економічних негараздів, – обіг внутрішньої торгівлі за січень-червень нинішнього року становив понад 10 мільярдів гривень. За цим показником область посідає четверте місце серед регіонів України.

Щодо статистики: на Закарпатті нині діє близько 15 тисяч об’єктів роздрібної торгівлі усіх форм власності. 781 – це магазини, 50 – кіоски, 96 – АВС. На території області розміщено 95 ринків, на яких обладнано понад 18 тисяч торгових місць.

«Вісімдесят відсотків підприємців, зареєстрованих на Закарпатті, займаються торгівлею та ресторанним бізнесом. Це значна цифра. Щороку ми спостерігаємо ріст товарообігу в цій сфері, відкриваються нові торгівельні точки, магазини. Для області, яка має явно великий, ще не освоєний до кінця туристичний потенціал, це є дуже значимо», - наголосив Г. Москаль.Категорія : Суспільство







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.