Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вночі затримано чоловіка, який намагався вивезти за кордон кількасот пачок цигарок

Сьогодні вночі під час огляду легкового автомобіля «Renault Scenic» прикордонники пункту пропуску «Ужгород» виявили тайник, облаштований для незаконного переміщення цигарок. У ході перевірки транспортного засобу, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили ознаки, які свідчили про можливе переобладнання його конструктивних особливостей.
Отож, прикордонники спрямували легковик напоглиблений огляд, у ході якого спільно з фіскалами виявили під сидіннями спеціально виготовлений тайник. Доступ до нього став можливий після демонтажу передніх сидінь, декоративної обшивки днища автомобіля та металевих пластин. У сховку 38-річний українець намагався перемістити через кордон 716 пачок цигарок різних марок, – йдеться у повідомленні прес-служби Чопського прикордонного загону.
Як результат, контрабандні цигарки загальною вартістю понад 21 тисячу гривень та легковий автомобіль «Renault Scenic» 2012 року у нашого співвітчизника вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату склала 273 425 гривень.

Джерело: PMG.ua





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.