Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті чоловік намагався продати бойову гранату (фото)

Поліцейські Мукачівського відділу поліції встановили особу і затримали 38-річного  мешканця села Імстичево, який намагався продати бойову гранату із запалом до неї за 200 гривень. За фактом незаконного поводження із бойовими припасами правоохоронці розпочали кримінальне розслідування.


Вчора, 20 лютого, близько 15.00 год до поліцейських Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від 58-річного мешканця міста про те, що  невідома особа по вул. Київській у м.Мукачеві пропонує йому купити бойову гранату Ф-1 із запалом до неї. 
На місце події одразу виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи, співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу. В ході розслідування правоохоронці з`ясували, що безробітний 38-річний мешканець с.Імстичево Іршавського району близько двох тижнів тому у лісі, неподалік полігону, на околиці м.Мукачева знайшов небезпечний предмет. Також поліцейські встановили, що у лісі чоловік шукав вже користовані деталі із чорного металу з  метою подальшого збуту. Намагаючись підзаробити, він мав намір  продати і бойову гранату за 200 грн. 
За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припаcами або вибуховими речовинами). Підозрюваному, вже судимому мукачівцю, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п`яти  років. Виучене направлено на дослідження експертам. У справі триває слідство.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.