Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Понад півсотні магістрів факультету МЕВ в УжНУ отримали дипломи

Документи професійної зрілості одержали випускники спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Прикладна лінгвістика»


15 лютого у залі Вченої ради ректорату УжНУ відбулося урочисте вручення дипломів магістрам-випускникам факультету міжнародних економічних відносин.
Святкування розпочалося з виконання присутніми Гімну України. Після цього з вітальною промовою виступив декан факультету Микола Палінчак: «У сучасному світі великий попит на фахівців, що володіють іноземною мовою й мають ґрунтовні знання з економічної галузі, спеціалісти з міжнародних відносин і прикладної лінгвістики є дуже затребуваними. Нам особливо приємно, що наші випускники мають можливість добре працевлаштуватися. Ми ж завжди будемо раді бачити вас знову, розрадити, допомогти, а нині – просто впевнені у ваших майбутніх успіхах».
Селфі з деканом Миколою Палінчаком
Зі святом випускників привітав і перший проректор УжНУ Олександр Сливка. Він, зокрема, висловив удячність за запрошення колективом факультету на таку подію та побажав учорашнім студентам підрозділу всього найкращого на життєвій і професійній дорозі.
Відтак присутні перейшли до головної частини заходу. Загалом цього дня дипломи магістрів отримали 56 випускників спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Прикладна лінгвістика». Із них 8 колишніх студентів мають дипломи з відзнакою.
Завершили церемонію виконанням відомого студентського гімну «Gaudeamus» та традиційними спільними фото на пам’ять.
Медіацентр УжНУ







Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.