Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

13 років тюрми отримав вбивця власника кафе "Time" у Мукачеві

Колишній правоохоронець, який і вбив підприємця з Мукачева, відсидить в тюрмі 13 років, а його спільника все ще розшукують.
09 лютого 2018 року у Святошинському районному суді міста Києва завершився судовий розгляд у справі про замовне вбивство мукачівського підприємця П..
Злочин стався ще у січні 2014 року та викликав значний суспільний резонанс, оскільки загиблий був знаним у місті завдяки мережі кав’ярень «TIME». 
Мukachevo.net активно слідкувало та висвітлювало хід розкриття даного злочину.
Вбивцею виявився 36-річний громадянин Б, колишній міліціонер.
Як виявилось, загиблий  перебував у конфлікті з колишньою дружиною через свого неповнолітнього сина.
Жінка поскаржилася на колишнього чоловіка своєму родичу – громадянину Ш., якому запропонувала за винагороду вчинити вбивство батька своєї дитини. Ш. погодився і залучив до злочинної змови свого знайомого – громадянина Б., який раніше працював в органах внутрішніх справ та мав певні знання, фізичну підготовку та володів навичками поводження зі зброєю.
26 січня 2014 року, зловмисники проникли на територію приватної садиби, де Б. прямо в будинку двома пострілами з мисливської рушниці, обладнаної глушником, позбавив господаря життя, знаючи, що в цей час в одній з кімнат спить ще одна малолітня дитина останнього. Переконавшись у настанні смерті П., злочинці залишили місце події, по дорозі викинувши зброю у місцеву річку.
Тіло потерпілого наступного дня знайшла його адвокат, яка також виявила в дитячій кімнаті 5-річну доньку вбитого, яка не тямила себе від страху, бо боялася, що її також вб’ють.
Мukachevo.net





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.