Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Де закарпатцям романтично відзначити День святого Валентина

Ми зібрали кілька останніх пропозицій у ресторанах області – з програмою та цінами на день усіх закоханих. Пропонуємо ознайомитися, і можливо, обрати котрийсь із закладів.

Зауважимо, що жодна з пропозицій, озвучених у матеріалі, не є рекламною, ми обрали ці заклади за довільним критерієм, переважно регіональним – залежно від міста.

Ужгород

Відомий ресторан Кілікія на день Валентина пропонує смачне меню, ведучих вечора та танцювальну програму у виконанні творчого колективу закладу. Вечір тут обійдеться у 600 грн.
Уж-Венеція  запрошує гостей на романтичне свято з живою музикою, саксофоністом та веселими конкурсами. Коштує все це від 580 грн.
Щодо вечірньої програми, то є варіант непогано відпочити в клубі Panorama by Kashtan, де зіркою вечора буде відомий ведучий Тудор Кілару. Тут старт о 23:00. Платити треба буде лише за вхід – 150 для чоловіків та 100 для дівчат. Решта на барі, або в меню.

Мукачево

Ресторанний комплекс Графський двір обіцяє любов у повітрі, традиційно смачну кухню, запального ведучого Ігоря Товта та насичену програму вечора за 580 грн. А ще пляшку шампанського у подарунок, драйвову вечірку та кенді бар.
В готельно-ресторанному комплексі Ferdinand пропонують смачну вечерю та знижку на категорію номера «Люкс» в готелі і комплімент від закладу. Ціни  на святкове меню від 500 грн.

Берегово

У ресторані Мала Гора Chizay, який відкрився нещодавно на околицях міста серед виноградників, 14 лютого співатиме романтичний Сергій Палаг. Жодних депозитів у закладі не передбачено, варто лише забронювати столик.

Хуст

У цьому місті окрему програму готують у комплексі V&P: там розігрують романтичну вечерю на двох, а також готують особливий декор з тематичною фото зоною. У закладі обіцяють, що буде атмосферно.

Mukachevo.net





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.