Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чергова смерть від кору: на Закарпатті померла чотирирічна дитина

Трагічний випадок стався у Мукачівській обласній дитячій лікарні. Смерть дитини наступила від ускладнень, отриманих в результаті захворювання на кір. Про це повідомляє «tyachiv.com.ua».

Дівчинка родом із села Лази Тячівського району. При виявленні хвороби її госпіталізували у райлікарню, де вона перебувала добу. Після чого транспортували спеціальним транспортом до Мукачівської лікарні, де вона протягом двох тижнів перебувала у реанімаційному відділенні. 
 
За словами головного лікаря Тячівської райлікарні Федіра Яринича, дівчинка мала ускладнення від кору. У неї діагностували пневмонію, яка спричинила дихальну недостатність. Тому без наркозно-дихального апарата вона не могла обходитися.
 
Наразі у Тячівському районі госпіталізовано 40 хворих на кір, з яких лише 12 дорослих. Причиною спалаху хвороби медики називають відмову батьків від вакцинації.
 
- Щодня до медиків екстреної допомоги звертаються 3-4 хворих на кір. Поки що динаміка захворювання на кір у районі ще не пішла на спад, - розповів лікар.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.