Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Чому саме в Закарпатті найбільше селян користуються інтернетом

Статистика свідчить про те, що Закарпатська область займає перше місце по доступу сільського населення до мережі інтернет.


Якщо в середньому по Україні лише 30% селян мають доступ до інтернету, то на Закарпатті цей показник найвищий в Україні - 57,8%.
Щодо міського населення, то частка закарпатських містян, які мають доступ до інтернету, складає 76,4%, що є четвертим результатом по Україні. 
Статистика-інтернет-657x720 І все ж, пояснення того, чому в закарпатських селах є найкращий доступ інтернету, є. Інтернет в закарпатські села потрапляв відразу, як лише була така можливість. Навіть у сільських клубах та бібліотеках ставили давно ще модемний інтернет. А згодом селяни проводили інтернет у свої домівки. А все через те, що значна кількість закарпатських селян перебуває на заробітках. І інтернет був єдиною можливістю оперативного дешевого спілкування. Зараз уже важко уявити родину в закарпатському селі без "Скайпу" чи інших програм для спілкування, якщо у цій родині хтось працює на заробітках за кордоном.
До речі, загальний доступ до інтернету міського населення найвищий у Тернопільській області (навіть вищий, ніж в Києві) також через заробітчан. Просто на Закарпатті найвищий показник сільського населення в Україні - 63%, тому ми випереджаємо решту регіонів по доступу до інтернету саме в категорії сільського населення. 






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.