Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Невдовзі в Берегові з'явиться супермаркет мережі "SPAR"

Замість магазину мережі "Вопак" , що знаходився в Берегові за адресою площа Героїв, 6, і був закритий влітку 2017 року, невдовзі відкриється сучасний супермаркет міжнародної мережі "SPAR".
Наразі тривають ремонтні роботи, зокрема, були замінені старі вітринні вікна. Відкриття  супермаркету очікується в найближчі місяці. 
Компанія, яка спершу мала назву "DESPAR", почала свою історію в 1932 році в Нідерландах. Назву мережі магазинів було складено з перших букв слогана організації: "Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig", що в перекладі означає "Всі виграють від співпраці". Назва "SPAR" стала використовуватись з 1947 року, голландською мовою це слово значить "ялинка", відтак, це дерево стало символом  торгової мережі.   

Сьогодні " SPAR" - це одна з найбільших  в світі мереж маркетів, супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад  12.000 магазинів у понад чотирьох десятках країн на чотирьох континентах.




В 2002 році компанія зробила першу спробу закріпитись на ринку України, але згорнула бізнес після економічної кризи у 2008-му. З початку 2017-го  "SPAR Україна Корпорейшн" веде активне освоєння українського ринку роздрібної торгівлі, маючи намір за три роки відкрити 50 магазинів.  Мережа магазинів в Україні розвиватиметься в чотирьох торгівельних форматах - Spar Express ("магазини біля дому" торгівельною площею до 200 кв. м), Spar (супермаркети 200-800 кв. м), EuroSpar (супермаркети 800-3000 кв. м) та InterSpar (гіпермаркети понад 3000 кв. м).

22 грудня 2017 року  "SPAR Україна Корпорейшн" відкрила франчайзинговий магазин у  Виноградові. Це був восьмий торговий об'єкт світової ритейлерської мережі в Україні. 

Beregovo.Today






Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.