Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Тячівській місцевій прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

Про стан законності та протидію злочинності на Тячівщині та Рахівщині, зокрема її організованим проявам і корупції, за наслідками роботи впродовж 2017 року говорили на координаційній нараді керівників правоохоронних органів, яка відбулася сьогодні, 30 січня.


Нарада відбулася за участі керівництва району – першого заступника голови Тячівської райдержадміністрації Михайла Полажинця та заступника голови Тячівської районної ради Ігоря Грабара.
З доповіддю про стан законності та криміногенної ситуації в регіоні, ефективність запобігання й протидії злочинності та корупції, перший заступник керівника Тячівської місцевої прокуратури Віктор Кузан.
Учасники заходу відмітили, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян у поточному році.
На нараді обговорено питання захисту інтересів держави у сфері охорони навколишнього природного середовища, земельних і лісових ресурсів, законності використання бюджетних коштів, протидії незаконному обігу підакцизних товарів та наркотичних засобів, профілактики окремих категорій кримінальних правопорушень.
Торік завдяки вжитим скоординованим заходам правоохоронним органам вдалося зменшити кількість скоєних умисних вбивств, злочинів проти громадської безпеки, правосуддя, проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини та громадянина. Збережено тенденцію до зниження кількості кримінальних правопорушень, скоєних особами, які раніше їх вчиняли.

-  Варто зауважати, що  насамперед співпраця влади та правоохоронних органів – запорука порядку, що і ми будемо надалі продовжувати. Жителі районів мають відчувати себе спокійними та захищеними. Я переконаний, що ефективність цієї роботи певною мірою залежить і покращиться, від організації плідної співпраці між усіма правоохоронними органами. Згуртувавши спільні зусилля, треба працювати для досягнення конкретних цілей та вагомих позитивних результатів», – наголосив Михайло Полажинець.
Він також відзначив, що відсутність скарг від населення – найкращий показник сумлінного виконання обов‘язків кожного спеціаліста на своєму робочому місці.
Підводячи  підсумки наради, керівник місцевої прокуратури Степан Жовнір закликав до конструктивної співпраці усіх гілок влади щодо вживання заходів для забезпечення законності на території району, перш за все, щодо правового виховання населення, запобіганню  правопорушенням та їх профілактики.
Також визначено першочергові орієнтири спільних скоординованих дій правоохоронців, спрямованих на утвердження законності та протидії злочинності на Тячівщині та Рахівщини.

 Зульфія Бабаєва,
прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.