Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Берегівчанин попався поліції з марихуаною (ФОТО)

Під час поверхневого огляду поліцейські Берегівського відділу поліції вилучили у 36-річного чоловіка два поліетиленовий пакет з марихуаною. Наркотичні речовини направлено на експертизу. За фактом зберігання наркотичних засобів відкрито кримінальне провадження.

Вчора ввечері, близько 21.30 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на залізничному вокзалі у м.Берегові невідомі особи порушують громадський порядок, розпиваючи спиртні напої.

Поліцейські виїхали на виклик та побачили чоловіків, які поводилися підозріло. Під час поверхневого огляду у одного з мешканців районного центру правоохоронці виявили наркотичні речовини. У кишенях куртки перехожий ховав поліетиленовий згорток з сухою подрібненою речовиною, схожою на "марихуану".

Берегівчанин попався поліції з марихуаною (ФОТО)


Зі слів 36-річного мукачівця, наркотичну речовину він знайшов та зберігав для власного вживання.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту слідча Берегівського відділу поліції відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлено на експертизу. Тривають досудові перевірки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.