Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Дві неповнолітні дівчини пішли з дому та не повернулися

Дві неповнолітні дівчини пішли з дому та не повернулися

Слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції спільно з управлінням патрульної поліції в Закарпатській області розшукали двох неповнолітніх дівчат, про зникнення яких заявили батьки одної з них. 

Сьогодні, 5 січня, близько першої години ночі до поліції звернувся 41-річний мукачівець та повідомив про зникнення своєї неповнолітньої доньки. Чоловік розповів, що його 17-річна дитина пішла гуляти разом із подругою-однолітком та двома хлопцями. Востаннє вона зникла виходила на зв’язок о 22 годині та сказала батькам, що затримується.

Слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції спільно з управлінням патрульної поліції в Закарпатській області оперативно розшукали компанію молодих людей. Весь час вони перебували в Мукачеві та вживали спиртні напої. Ювенальна поліція провела профілактичну роботу з родиною заявників. Крім цього, правоохоронці візьмуть на контроль сім’ю іншої неповнолітньої, батьки якої не повідомляли про зникнення своєї 17-річної дитини. За даним фактом проводиться перевірка. 

Відділ комунікації 
поліції Закарпатської області




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.