Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Футбол. Розпочалася реєстрація команд на Зимову першість Закарпатської області

Менш ніж за місяць, а точніше 3 лютого, у краї серед дорослих стартують перші вагомі змагання.

Футбол. Розпочалася реєстрація команд на Зимову першість Закарпатської областіЇх проведення має і «традиційну», але особливу вагу, і цьогорічну специфіку. Так, для команд відкривається додатковий хороший шанс увійти в новий сезон у відповідній формі, адже підготовку можна вести у, так би мовити, «матчевому» режимі. Тут вам і накопичення фізичних кондицій, і перевірка потенційних виконавців, і награвання основного складу.
Крім того, зустрічі відбуватимуться не просто на якісному штучному полі, а взагалі в двох населених пунктах (у Середньому та Виноградові). Це дає можливість, з однієї сторони, задіяти побільше учасників, організувати максимальну для них кількість поєдинків при мінімальних витратах, що теж, погодьтеся, важливо.
А ще Зимова першість покликана дати відповідь тим командам, які вагаються підвищуватися в класі або ж перестали існувати, проте мають можливість для відновлення. Адже є чудова нагода спробувати свої сили в матчах із серйозними суперниками. Скажімо, перестав існувати колектив «обласного масштабу» на Берегівщині. Це район із великими футбольними традиціями, де довго так тривати просто не може. Чому б не спробувати зібрати тих футболістів, що залишилися, перевірити їх можливості на серйознішому рівні?
Зрештою, Зимова першість при всій своїй основній «підготовчій» функції не втрачає й спортивного принципу. Команди тільки розпочинатимуть тренування, а отже, їх шанси на успіх вирівнюються. І чому б не спробувати свої сили й максимально пробитися ближче до фінального матчу, а то й узагалі покласти до клубної скарбнички нагороди?! Хто зна, можливо, переможний настрій, який пощастить закласти в цих іграх, задасть відповідний тонус на весь сезон. Чи ж навіть коли навпаки: невдалі виступи спонукатимуть зробити «рятівні» висновки, «підкоригуватися» і теж упевненіше увійти в баталії нових Кубка області та чемпіонату краю.
Реєстрація команд триватиме до 29 січня.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.