Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

"Я три дні плакала, коли прочитала це": злодій так зворушливо вибачився перед жертвою за крадіжку, що люди готові пробачити і зрозуміти

Ця історія в Twitter набрала майже 70 тисяч ретвітів

Несподіваний поворот цієї історії вражає. Можливо, це доказ того, що і у злодіїв є совість.

Так житель Великобританії Стіві Валентайн в твіттері поділився зворушливою і дуже дивною історією. Наприкінці листопада у його співмешканки вкрали ноутбук, коштовності, гроші і телефон залишилися недоторканими. Однак у цей же вечір на електронну пошту прийшов лист від лиходія.
"Здрастуйте, мені дуже шкода, що я взяв ваш ноутбук. Я дуже бідний, і мені потрібні гроші. Я залишив ваш гаманець і телефон, сподіваюся, це хоч трохи компенсує крадіжку. Я бачу, що ви студент університету. Якщо в ноутбуці є які-небудь файли, наприклад ваші роботи для університету, дайте мені знати, і я відправлю вам їх сюди. Ще раз прошу вибачення", – написав у листі злодій.
"Я три дні плакала, коли прочитала це", – розповідала дівчина-жертва Стіві Валентайну.
Мабуть, після того, як злодій ретельно порився в ноутбуці він зрозумів, що його жертва навчається в університеті, тому запропонував їй допомогу.
Цей пост всього за кілька днів набрав майже 70 тисяч ретвітів і більше 220 тисяч лайків.

Думки користувачів твіттера розділилися: одні закликають пробачити злодія, а інші впевнені в тому, що вчинок злодія ніяк не можна виправдати. Деякі жартують, кажучи якщо цей шахрай такий добрий, то нехай напише для дівчини пару робіт.

"Переговоріть з ним, може він дійсно потребує допомоги. Я не виправдовую крадіжку, але ви можете запропонувати йому угоду, ви можете повернути ноутбук за готівкові гроші або щось ще. Іноді обставини змушують нас робити те, чим ми потім не пишаємося".

"Викупіть у нього ноутбук або відправте зарядний пристрій".




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.