Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Найдовший термін ув'язнення отримав звичайний листоноша, переплюнувши всіх маніяків і терористів. Його історія вражає

Листоноша сів у в'язницю на 384 912 років

З тривалим тюремним строком практично у всіх людей асоціюються вбивства, зґвалтування, тероризм і так далі. Що, якщо звичайний листоноша всіх їх переплюнув?


Чоловік на ім'я Габріель Марч Грандос отримав тюремний термін довжиною 384 912 років. Це приголомшлива цифра, яка змушує багато про що задуматися. Звичайно ж, у вас відразу виникне питання: «за що?».  У це дуже важко повірити, але злочин полягає в тому, що за свою кар'єру він проігнорував і не доставив 42 768 листів. Можливо, листоноша просто не захотів виконувати свої обов'язки. Багато людей сказали б, що чоловік ледачий, безвідповідальний і халатно ставиться до своєї роботи. Його якось покарали б. Але навряд чи це було сильне покарання.

Але на Пальма-де-Майорці вважають зовсім по-іншому. У цій країні можна потрапити за ґрати на 9 років за умисне псування документів. Листоноші порахували кожне з 42 768 листів, і вийшла та сама страхітлива цифра – 384 912 років. Його просто могли посадити на довічний термін, але це не було б так епічно. Це страшний злочин стався в 1972 році. Габріель досі перебуває за ґратами. Він потрапив у в'язницю в віці 22 років.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.