Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Топ-3 гірськолижних курортів України

foto 
Гірськолижні курорти в Україні розташовуються у прикарпатському районі і на Закарпатті. Сезон 2018/2019 вже відкрили. Куди поїхати покататися на лижах чи сноуборді, і скільки коштуватиме відпочинок на українських курортах - у матеріалі Корреспондент.net. 

Буковель

 
Найрозвиненішим, популярним і дорогим курортом є Буковель. Тут можна зупинитися в котеджах від 550 гривень за двох. Можна зняти і весь будинок, деякі обходяться в 6 тисяч гривень. Не дешевим є і харчування в місцевих ресторанчиках. Середній чек за вечерю на двох - 1000 гривень.
 
Прокат спорядження на Буковелі стартує від 130 гривень. Послуги інструктора обійдуться в 1000 гривень за дві години. Крім того, доведеться заплатити за один проїзд для дорослого на підйомнику 290-375 гривень.
 
Тут розвинена інфраструктура, є хокейне поле, сноупарк, спа комплекси, прокат снігоходів і т.д.
 

Красія

 
Курорт Красія славиться найдовшою гірськолижної трасою в Україні. Тут ціни дещо менші, але й додаткових розваг менше.
 
Житло в будиночках біля схилу або в готелях обійдеться в 400-1600 гривень за ніч на двох. У місцевих жителів можна знайти кімнати дешевші.
 
У місцевих готелях і ресторанах можна поїсти від 200 грн. На вершину тут піднімають за 250-300 гривень у звичайні і в святкові дні. Інструктор обійдеться в 500 грн за урок, а спорядження - 100 грн за комплект.
 

Ізки

 
Найменш "розкрученим" і бюджетним є курорт Ізки. Він досить молодий, але активно розвивається і набирає популярність серед лижників.
 
Ціна за житло тут стартує від 200 грн у місцевих жителів. Також можна для двох на добу зняти апартаменти або номер в готелі за 1500 грн.
 
Місцеві заклади пропонують страви Закарпатської кухні. Ціни на їжу середні, вечеря на двох обійдеться в 400-800 грн.
 
Підйом на вершину за одного дорослого коштує в 50 гривень у будні і 70 гривень у святкові дні. Комплект спорядження на прокат "просить за себе" від 100 гривень.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.