Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Донька встромила ножа у спину рідній матері

Подія сталась у сусідній області під час сімейного побутового конфлікту, який виник між жінками, котрі перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області , в Сколівське відділення поліції 6 листопада вночі надійшло повідомлення від працівника бригади швидкої медичної допомоги про те, що в одному з сіл району у власному будинку літній жінці було завдано ножового поранення.
“Медики діагностували у потерпілої «колото-різану рану спини з проникненням у грудну клітину» та госпіталізували її у лікарню”, – йдеться у повідомленні.Зазначається, що на місці події працювала слідчо-оперативна група.
“Як попередньо встановили правоохоронці, ножового поранення 59-річній жінці завдала її 35-річна донька. Пізно ввечері 5 листопада між жінками, котрі перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник сімейний побутовий конфлікт, під час якого донька завдала матері удару кухонним ножем у спину”, – інформують правоохоронці.За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Проводиться досудове розслідування.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.