Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Викинуло з автобуса і протягнуло: Очевидці розповіли подробиці загибелі артистки “Дизель Щоу”

З’явилися страшні подробиці загибелі артистки «Дизель шоу» Марини Поплавської.

Як стало відомо з повідомлень від очевидців, при ударі автобуса об вантажівку тіло Поплавську в буквальному сенсі розірвало на частини. Після актрису впізнали, і в поліції зробили заяву, що в аварії померла саме вона.

У той же час в соцмережах вже пройшла інформація, що водій “Неоплана” їхав з перевищенням і в якийсь момент заснув за кермом, втративши управління. У цей час автобус і врізався в фуру, яка їхала попереду.
“Він винен в одному: заснув! За що потрібно карати. Втомився – зупинись”, – прокоментувала одна з учасниць обговорень ДТП в Facebook.

Як розповів водій фури Микола, він почув сильний удар і вийшов на вулицю. Там він побачив розбитий автобус і тіло жінки. На місці працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група медиків і пожежні.

У свою чергу, керівник проекту Влад Антонов з місця ДТП розповів, що видовище дійсно жахливе.

За його словами, Поплавська загинула миттєво. Після удару її викинуло з автобуса, тіло трохи протягнуло, а в самому автобусі залишилися внутрішні органи. Антонов також зазначив, що водій почав гальмувати тільки після удару.

На місці загибелі Поплавської на трасі з’явився величезний букет жовтих троянд.
У той же час жителі Житомира несуть квіти до портрета загиблої. Марина Поплавська родом із Новограда-Волинського Житомирської області.

Новина про смерть Марини Поплавську стала шоком для шанувальників актриси, вони залишають тисячі коментарів в паблік і підкреслюють – це велика втрата для шоу-бізнесу і непоправна втрата для всіх тих, хто особисто знав провідну актрису “Дизель Шоу”
           





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.