Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Злиденним українцям подарували шанс зберегти субсидію: інструкція

Власники сільських господарств в Україні зможуть зберегти субсидію з допомогою нового органу, введеного в регіонах. Про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив керівник директорату Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко.

За його словами, українцям, які живуть у селах для збереження субсидій необхідно оформити заяву в спеціальну комісію. Після цього селяни повинні будуть довести державі, що майно, яке є у них в господарстві (автомобіль, техніка, додаткова житлоплоща), необхідне для отримання доходів.
Віталій Музиченко
Музиченко звернув увагу на те, що чим менше доходів громадянин отримує від своєї діяльності, в тому числі фермерської, тим більше у нього шансів на субсидію.
"Чим менше дохід домогосподарства, тим менше треба платити. І, відповідно, більший розмір допомоги від держави споживач отримує", - підкреслив представник Мінсоцполітики.

Відзначимо, що раніше міністр соціальної політики Андрій Рева розповів, скільки грошей потрібно для виплат субсидій до кінця 2018 року. Міністр також повідомив, що в 2019 році розмір субсидії буде визначатися актуальною на той момент ціною на газ.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.