Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

З ресторану - в лікарню: українське весілля закінчилося масовим отруєнням

За фактом отруєння 6 осіб в одному з найпопулярніших ресторанів у Рівненському районі зареєстрували кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба Рівненської місцевої прокуратури.

Весілля відбулося ще 8 вересня в одному з ресторанів в селі Колоденка Рівненського району. Вже на наступний день в лікарні почали звертатися зі скаргами перші пацієнти. Серед постраждалих є дитина. На даний момент у лікарні перебуває одинадцять чоловік, інші – проходять лікування вдома.

Чим отруїлися постраждалі зараз невідомо. Зараз фахівці на місці події проводять епідемічне розслідування по встановленню джерела і факторів передачі інфекції, а також приймають всі необхідні заходи для того, щоб ліквідувати спалах.


"У зв'язку з цим Рівненським районним відділенням поліції Рівненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 КК України. Санкція статті передбачає відповідальність працівників закладу за порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання масових неінфекційних захворювань (отруєнь) і боротьби з ними. В даний час вживаються всі необхідні заходи для встановлення причин масового отруєння та притягнення винних у цьому осіб до відповідальності", - зазначили у відомстві.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.