Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В Україні відзначають День Повітряних сил ЗСУ

В Україні відзначають День Повітряних сил ЗСУ
В Україні сьогодні відзначають День Повітряних сил ЗСУ. Відповідний указ був підписаний в 2007 році президентом Віктором Ющенком, "ураховуючи значення Повітряних сил Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави..."

Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали військовослужбовців Повітряних сил Збройних Сил України з професійним святом, передають Українські Новини.

"Вітаю з професійним святом вартових небесних кордонів України. Бажаю нашим військовим чистого неба над головою", - написав Порошенко.

Також з професійним святом привітав Повітряні сили Гройсман.

"З початку російської збройної агресії в Криму і на Донбасі Повітряні Сили Збройних Сил виконують надзвичайно важливу роботу в збройному протистоянні з противником як в повітрі, так і на землі. Наша військова авіація є важливим елементом армійської інфраструктури і забезпечує належну підтримку піхотним військам як у військовому, так і в логістичному плані. У взаємодії з іншими підрозділами Збройних Сил Повітряні Сили є потужним, збалансованим і ефективним родом військ", - сказано в опублікованому зверненні Гройсмана на сайті Кабінету Міністрів.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.