Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У передноворічний період лісівники Рахівщини посилюють держконтроль за ялинками

Щороку, з метою запобігання незаконному вирубуванню шпилькових насаджень в передноворічний період, проводиться операція "Новорічна ялинка". В її рамках рейдові бригади у складі державної лісової охорони спільно з працівниками РВ Національної поліції у Закарпатській області будуть проводити патрулювання у лісових угіддях та перевіряти документи на право придбання та реалізації новорічних ялинок в місцях реалізації.
Провідний інженер з охорони лісу ДП "Рахівське ЛДГ" Ростислав Бузаш розповідає, щоДП "Рахівське ЛДГ" попереджає: за самовільну рубку дерев порушники притягуються до адміністративної відповідальності згідно статті 65 Кодексу України про адмініст­ративні правопорушення у вигляді штра­фу розміром від 85 до 204 грн. та залежно від діаметру стовбура дерева одночасно нараховуються і збитки. Крім того, в порядку цивільно-правової відповідальності вони відшкодовують збитки, заподіяні лісовому господарству, а в разі заподіяння лісовому господарству значної шкоди громадяни та посадові особи можуть притягуватись до кримінальної відповідальності згідно статті 246 Кримінального кодексу України.
Наше підприємство у передноворічні дні буде здійснювати реалізацію ялинок для усіх бажаючих. Цей захід проводитиметься у визначених пунктах. Зокрема, зелені лісові красуні реалізовуватимуть з "Ялинкового базару", що знаходиться на території ДП "Ра­хівське ЛДГ" за адресою: м. Рахів, вул. Б. Хмельницького, 3 (двір лісгоспу) та безпосередньо у лісництвах.
Цього року вартість новорічної ялинки в нашому підприємстві становитиме від 105 до 180 грн., залежно від місця продажу та висоти дерева. За інформацією щодо придбання новорічного деревця або з інших питань звертайтесь за телефоном 2-20-30.

Прес-служба ЗОУЛМГ





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.