Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Діловому на Рахівщині школа 10 років без спортзали

Проте роботи з його будівництва почались. Розпорядженням Кабміну від 13 червня 2018 р. Рахівському району було виділено 1 млн. гривень субвенції з державного бюджету, а з бюджету району у вигляді співфінансування - 260 тисяч гривень. Ці всі кошти на реконструкцію спортзалу у селі Ділове освоєні повністю. Протягом місяця підрядники звели дерев’яні конструкції, будують окремі елементи даху та перекриття.  
 
Для завершення робіт з державного фонду регіонального розвитку було виділено 2 млн. 500 тис., однак на 16 жовтня 2018 року ці кошти так і не надійшли на казначейський рахунок. Не заважаючи на ситуацію, що склалася з фінансуванням, підрядник добросовісно виконує роботу, реконструкція здійснюється швидкими темпами, і може бути завершена до кінця року.
 
У свою чергу, відсутність коштів призведе до припинення робіт з ремонту спортзалу, зокрема,  перекриття крівлі. Наслідком цього стане руйнування щойно зведених дерев’яних конструкцій. Прогнозовано, що в майбутньому виникне необхідність додаткового фінансування на усунення пошкоджень та остаточне завершення робіт  на крівлі спортзалу.
 
Досі тут повноцінно проводити уроки фізкультури вчителі не можуть. Говорити про фізичний розвиток та  спортивне виховання учнів, що мало б здійснюватися згідно навчальних планів та програм не доводиться.  На виконання робіт з реконструкції спортзалу дирекція школи очікувала щонайменше 6 років.
 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.