Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Обласна комісія підтримала пропозицію щодо придбання житла для двох дітей-сиріт на Рахівщині

У середу, 19 вересня, під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Ярослава Галаса відбулося четверте засідання обласної комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано у 2018 році субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на вирішення житлових проблем дітей із незахищених верств населення. Йдеться про фінансування проектних, будівельно-ремонтних робіт, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та наближених до сімейних форм виховання, забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа.
Так, обласна комісія розглянула пропозицію щодо придбання у приватну власність житла для двох сестер (1 дитина-сирота та 1 особа з числа дітей-сиріт) у смт Великий Бичків Рахівського району. За підсумками обговорення та аналізу наданих матеріалів члени комісії рекомендуватимуть облдержадміністрації здійснити відповідний розподіл субвенції з державного бюджету Рахівському району на суму 711,3 тисячі гривень.
За результатами трьох попередніх засідань виділено кошти для придбання у приватну власність 12 приміщень для 15 осіб та 1 дитячого будинку сімейного типу в сумі понад 7,03 мільйони гривень.
Законом України «Про державний бюджет України на 2018 рік» за бюджетною програмою 2511180 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» обсяг видатків Закарпатській області склав трохи більше 20,7 мільйони гривень.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.