Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Рахівчанин, захищаючи матір, вбив батька

Рахівчанин, захищаючи матір, вбив батька

На Рахівщині повідомлено про підозру синові, який побив свого батька до смерті, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру мешканцю с. Ділове, який у ході суперечки із своїм батьком умисно заподіяв йому тяжкі тілесні ушкодження, від який останній помер.

Зокрема, встановлено, що 28.08.2018 року, підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у ході конфлікту, який раптово виник на ґрунті обурення за образу матері, умисно завдав декілька ударів по різним частинам тіла свого батька. Від завданих тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Досудове розслідування кримінального провадження триває, слідчим суддею Рахівського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.