Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Рахів'яни візьмуть участь у міжрегіональному проекті "Профікемп" (ФОТО)

Спільно з кураторами, учасники команди "Funroute" обговорили покрокові дії щодо реалізації проекту на районному рівні. Переглянули туристичні об’єкти та краєзнавчі матеріали, які будуть використані у маршруті. Визначили пріоритетні напрямки з розвитку туристично-рекреаційної галузі Рахівщини.
У заході взяли участь куратори команди з боку бібліотеки: Наталія Юришинець та Михайло Дьордяк, від служби зайнятості Наталія Волошин та фахівець Закарпатського ОЦЗ Інна Гринчук, повідомляє Рахівський Районний Центр Зайнятості

Учасники команди зупинились на наступних професіях, що будуть популяризуватися: вівчар, різьбяр,сировар.
На наступну зустріч заплановано створити власний туристичний блог, у якому вже висвітлити інформацію про перше туристичне дослідження - похід на гору Говерла.

"Профікемп" передбачає сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку шляхом підвищення їх поінформованості про розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину, привернення уваги молоді до одного з перспективних напрямків економічного розвитку області – туризму, в т.ч. зеленого, сільського та агротуризму.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.