Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Рахівщині відбувся фестиваль «Де бере початок Тиса!» (ФОТО)

​Фестиваль «Де бере початок Тиса» відбувся вже вдруге. У неділю, 22 липня, на Рахівщині біля витоку річки Чорна Тиса, урочище «Околи», стартував цей чудовий фестиваль.

Водники Закарпаття також відвідали це свято, в якому місцеві розповідали цікаві легенди, а музичні та танцювальні колективи в співі та в танцях показали всю велич гірської річки.

Цьогоріч фестиваль отримав статус міжнародного, в ньому взяли участь й іноземні представники Румунії, Словаччини та Угорщини.

Об 11.00 біля Ясінянського будинку культури відбулось урочиста зустріч гостей – керівників області та дипломатичних представників країн басейну Тиси, а також делегацію з Чеської Республіки. До них приєдналися представники Рахівського й Тячівського районів та усі охочі. Відтак свято продовжилось на галявині поблизу витоку Тиси, де о 14.00 під клич трембіт відбулось офіційне відкриття.

Гості фестивалю, представники країн, через які тече Тиса, посадили біля струмочка, з якого починається ця велична річка, п’ять саджанців вічнозеленого хвойного тиса, який дав назву найбільшій лівій притоці Дунаю Тисі.

Завершився фестиваль сильною зливою, але це не завадило залишити про нього гарні враження та спогади.На Рахівщині відбувся фестиваль «Де бере початок Тиси!» (ФОТО)
На Рахівщині відбувся фестиваль «Де бере початок Тиси!» (ФОТО)
На Рахівщині відбувся фестиваль «Де бере початок Тиси!» (ФОТО)
На Рахівщині відбувся фестиваль «Де бере початок Тиси!» (ФОТО) ​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.