Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Рахові вітер частково зніс дах із приватного будинку

Станом на 12.00 на Закарпатті залишається 58 знеструмлених населених пунктів. 


– Найскладніша ситуація на Мукачівщині (18 знеструмлених сіл), Рахівщині (12 сіл), Ужгородщині (11 сіл) та Виноградівщині (4 сіл), – повідомляє Геннадій Москаль. – Основна причина знеструмлення – падіння дерев на лінії електропередач внаслідок шквальних поривів вітру. Біля с.Черна (Виноградівський район) повалені дерева обірвали лінію електропередач потужністю 35 кВт. На даний момент аварійні бригади вже відновили електропостачання на цій ділянці. За попередніми даними, внаслідок вітровалу у високогір’ї значних битків зазнала лісова галузь (держлісгоспи, національні парки, заповідники). Площа пошкоджених лісів та розмір завданих збитків будуть з’ясовуватися після нормалізації погодних умов.
Пошкоджень житла та соціальних об’єктів, крім одного випадку в Рахові, де вітер частково зніс дах із приватного будинку, не зафіксовано.
Керівництво обласної та районних державних адміністрацій, працівники дорожньої служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та «Закарпаттяобленерго» працюють у посиленому режимі. Облдержадміністрація повторно радить без крайньої необхідності не сідати за кермо і по можливості відкласти автомобільні поїздки до нормалізації погоди.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.