Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Працівники культури Рахівського району провели підсумкову нараду

Сьогодні, в приміщенні районної державної адміністрації  відбулося засідання ради відділу культури  райдержадміністрації та районного комітету профспілки працівників культури по підведенню підсумків творчої та фінансово-господарської діяльності культосвітніх установ району за 2017 рік, на якому обговорили результати роботи за 2017 рік та намітили планові завдання на 2018 рік.



В підсумковій нараді взяли участь Заступник голови районної державної адміністрації – Ігнатюк Дмитро Миколайович; начальник відділу культури Рахівської РДА – Шепета Володимир Леонідович; голова профспілкової організації працівників культури району – Ворохта Галина Михайлівна; директори підвідомчих установ, працівники культури району.
З доповіддю про роботу за звітний період 2017 року виступив начальник відділу культури Рахівської райдержадміністрації  Володимир Шепета. Виступаючий підвів підсумки роботи галузі, означив позитивні здобутки та проблемні моменти, розповів про мережу закладів культури району, яка на сьогоднішній день залишається незмінною та про фінансування галузі в 2017 році.
До слова були запрошені заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Ігнатюк,  заступник голови районної ради Іван Копич, директор Великобичківської музичної школи Василь Попович, директор централізованої бібліотечної системи Галина Приймак, директор РБК Іван Мисинчук, голова профспілкової організації працівників культури району Галина Ворохта.

Відділ культури Рахівської РДА
 




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.