Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У школах Рахівщини призупинили навчальний процес

Для профілактики вірусних захворювань у школах Рахівщини призупинили навчально-виховний процес. Таке рішення прийняли сьогодні, 31 січня, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


За інформацією начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксани Севч, станом на 31 січня кількість відсутніх дітей у школах становить близько 30 %. Крім того, збільшилась кількість простудних захворювань, що зазвичай є передвісником епідемічного підйому захворюваності. Призупинення навчального процесу в школах району дасть змогу обмежити темпи розповсюдження вірусів серед школярів та допоможе зберегти здоров’я дітям.
Голова комісії, очільник РДА Павло Басараба зазначив, що на початок цього тижня захворюваність серед населення району нижча від епідемічного порогу, однак спостерігається щотижневе зростання захворюваності серед населення, тому призупинення навчання у школах, це попередження розповсюдження вірусів, які передаються повітряно-крапельним шляхом.
Для запобігання поширенню грипу, ГРВІ та кору серед дітей, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила призупинити навчання у всіх школах Рахівського району. Вимушені канікули розпочинаються з 01 лютого і триватимуть по 9 лютого.
Контроль за виконанням цього рішення поклали на відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, управління Держпродспоживслужби в Рахівському районі та сектор з питань цивільного захисту райдержадміністрації.

Прес-служба Рахівської РДА





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.