Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Сьогодні в Рахові урочисто зустріли новий залізничний маршрут «Одеса-Рахів»

Сьогодні, 16 січня, на залізничному вокзалі міста Рахова мешканці гірського краю та запрошені гості під звуки гуцульських трембіт святково зустріли новий потяг «Одеса-Рахів», яким відтепер можна дістатися до південної столиці всього за 18 годин 55 хвилин.
На урочистостях з нагоди прибуття першого рейсу зі словами вдячності всім, хто доклав чимало зусиль для відкриття цього рейсу, зокрема Віце-прем'єр-міністру з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванні Климпуш-Цинцадзе, Голові Федерації роботодавців транспорту України Оресту Климпушу, голові обласної державної адміністрації Геннадію Москалю, голові обласної ради Михайлу Рівісу та заступнику директора Карпатського біосферного заповідника Федору Гамору виступили голова районної ради Василь Дан та голова райдержадміністрації Павло Басараба.
«Відкриття залізничного сполучення «Одеса-Рахів» та його зворотного напрямку позитивно вплине на організацію перевезень пасажирів, розвиток туристичної інфраструктури району та створить додаткові зручності для мешканців і туристів. Щиро дякую усім, хто взяв на себе відповідальність щодо організації цього маршруту та створення всіх умов, щоб наші мешканці без затримки могли дістатися до північно-західного узбережжя Чорного моря. Це ще раз доводить, що добра ініціатива, чітке бачення перспективи і наполегливість у досягненні мети завжди призводить до перемоги. Щиро переконаний, що Рахівщині – бути серцем Європи!», – зазначив очільник району Василь Дан.




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.