Головна > Новини / Цікаві новини > Лікарі підтвердили, що фаст-фуд змінює ДНК людини
Лікарі підтвердили, що фаст-фуд змінює ДНК людини2-07-2018, 19:00. Розмістив: redaktor |
Фаст-фуд містить небезпечні смакові добавки, які діють за принципом наркотику. Чи справді це так? Дізнавалися журналісти «Ранку у Великому Місті». Фаст-фуд викликає залежність «Всілякі крильця, картопля фрі з добавками – містять глутамат натрію, який є токсичною речовиною для печінки та для усього організму. У великій кількості він може викликати усілякі ерозії, виразки шлунка», – вважає лікар-гастроентеролог Інна Павлик. Тож, фаст-фуд – ще той наркотик! Будьте обережні. Смачно, але дуже небезпечно. Міф підтверджено Фаст-фуд знижує потенцію. Холестерин, який міститься в швидкій їжі, порушує вироблення організмом тестостерону і призводить до імпотенції. Міф: Фаст-фуд знижує потенцію «Речовини, які отримують з фаст-фуду, впливають на вироблення гормонів, на їх правильну структуру. Зрештою, в чоловічої статі може знижуватися потенція, лібідо…», – говорить генетик Юлія Гонтар. Тож, якщо хочете бути героєм-коханцем не тільки у снах, але і в житті, про бургери доведеться забути! Міф підтверджено Посилювачі смаку, стабілізатори і транс-жири, які містяться у фаст-фуді, викликають мутації в клітинах організму. А це прямий шлях до раку! Фаст-фуд змінює ДНК і викликає рак «Це можуть бути зовнішні фізичні порушення, тобто пороки розвитку кінцівок, форми голови. При виникненні мутації в соматичних клітинах одна з найчастіших проблем – це проблема онкології», – говорить генетик. І це не фільми жаху, а реальність. Рак та мутації – ось до чого може призвести безмежна любов до фаст-фуду.
Повернутися назад |