Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

WhatsApp нарешті з'явиться на планшетах: не минуло й століття

WhatsApp є одним з найпопулярніших месенджерів, однак досі відповідна програма не вийшла на планшети, які працюють під управлінням операційної системи Android. На диво, розробники так і не змогли оптимізувати мобільний додаток, або ж створити окрему програму на планшети.


Як стало відомо, якщо ви є учасником програми бета-тестування, то ви можете завантажити WhatsApp на планшет з Android прямо з магазину додатків Google Play.


Раніше ентузіасти, які хотіли випробувати WhatsApp на Android-планшеті, повинні були завантажувати інсталяційний архів з різних ресурсів, а додаток могли бути заражені різними вірусами. До речі, з недоліків самих додатків - вони працюють тільки з планшетами, в яких передбачений слот для SIM-карти. Цілком можливо, що в майбутньому, Wi-Fi допоможе позбутися від необхідності стільникового оператора на планшетах.

Так, WhatsApp для Android носить статус бета-версії, проте її поява в Google Play вказує на те, що вихід фінальної версії відбудеться найближчим часом. До речі, синхронізації програми між смартфоном і планшетом поки немає, так що це два абсолютно два різних проекти.





Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.