Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Викидати гранатові кірки - вища ступінь ідіотизму! От що з ними робити

В них величезна користь!

Що ми знаємо про гранатах? Їх зерна дуже корисні. Гранатовий сік вживають при залізодефіцитній анемії та інших серйозних захворюваннях. А як же гранатові кірки? Їх, як правило, викидають. І в цьому головна помилка, інформує UkrMedia.
Гранатові кірки багаті речовинами, які борються з хвороботворними бактеріями в шлунково-кишковому тракті і згубно впливають на паразитів.
Настоянка на гранатових кірках особливо корисна при діареї, має глистогінний ефект і допомагає полегшити похмільний синдром.
Інгредієнти на 1 порцію:
10-12 г сухих кірок граната;200 мл води.Приготування:
Воду закип'ятіть. Кірки засипте у попередньо прогріту чашку.Залийте кірки окропом, дай настоятися їм 25-30 хвилин. Отриману рідину не проціджують.За перший прийом випийте половину приготовленої порції. Якщо через 10 хвилин вам не стало легше, почекайте ще 20 хвилин і випийте другу половину засобу.
Пам'ятайте: кірки можуть викликати алергічну реакцію, тому дітям таку настоянку давайте з обережністю і в меншій концентрації. Перед прийомом засобу, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.
Заготовте такий напій на літо, коли ризик підхопити кишкову інфекцію збільшується в рази. Бережіть себе!
Дана стаття носить виключно інформаційний характер. Перед використанням даних, наданих вище, проконсультуйтеся з сертифікованим фахівцем. Редакція не гарантує будь-які результати і не несе ніякої відповідальності за шкоду або інші наслідки, які можуть виникнути внаслідок використання відомостей, наданих вище.​




Коментарі

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.